KakiWayang.com

Contest #2 : Isi dialog pelakon ini

Contest KakiWayang.com telah kembali. Kali ini kami dah bersetuju untuk membuat contest secara bulanan bermula Januari 2012 ini. Hadiahnya adalah tiket wayang percuma. Apa tunggu lagi? Jom join tiap2 bulan.

Contest #2 : Isi dialog pelakon ini

Ok, untuk Contest #2 kali ini lebih simple je (lepas kami dah kena sound dgn Hitler tempoh hari, kalau anda terlepas tengok boleh klik di sini).

Syaratnya senang sahaja : Terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berumur 1 tahun ke atas. Korang tengok kat gambar di atas tu ada tiga orang pelakon dari movie Hantu Kak Limah. Kami pinjam jap gambar tu dan buat tiga dialog. Anda hanya perlu mengisi ketiga-tiga dialog itu di ruangan comment se-kreatif yang boleh. Format penghantaran dialog adalah seperti di bawah ini:

Awie: _____________________
Usop : ____________________
Johan : ___________________

Nama peserta : _________________
Nombor H/P : ___________________
Email : ________________________

Sila isikan butiran seperti nama, nombor H/P dan email ini ok. Jangan risau, kami akan delete butiran peribadi anda sebelum approve kesemua penyertaan pada hujung bulan nanti. Kiranya tiada peniruan dialog atau penyebaran butiran peribadi yang akan berlaku!

Tempoh Contest : 1 Januari 2012 – 30 Januari 2012
Pengumuman Pemenang : 31 Januari 2012

 

Seorang dihadkan kepada satu penyertaan sahaja. Tapi anda boleh galakkan rakan-rakan anda yang lain untuk sama-sama join dan buat dialog mereka. Mana la tau diorang menang, dapat dua tiket boleh tengok sama-sama bukan?

Semoga berjaya kami ucapkan.
Dan selamat tahun baru 2012!

5 Comments

  1. Awie: Tahniah le mengandung lagi~ Ni dah berapa bulan ni?
    Usop :A`a lah , awok pun nak tau~
    Johan : Baru 3 minggu.. mesti baby ni tomei tomei macam Papa dia~

  2. Awie: __suke la tengok perut kau_..huhuh____
    Usop : _____macam orang cacat..haha(gelak jahat)_____
    Johan : ______aku sedar aku ni sape.______

  3. Awie: hang pasaipa monyok ja muka,kesian aku tengok..hang ada masalah ka?

    Usop : cer cite cer cite…

    Johan : aku..hurmmm..aku..aku kena saman dengan kak ogy ni..sobsob..aku takda duit,show kurang,nak bagi anak bini makan lagi..sobsob..malang hidup aku..(sambil sambung menangis)

  4. hai u all

  5. Awie: Tengok tu perot Johan lagi beso dari perut aku.
    Usop : Nampak beno nipu nyer, perut kome lagi besar.
    Johan : Eh mana ada besar.. kate dulang paku serpih, kate orang diri dia yang lebih.. hahahhaa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 + = 5

Choose a Rating

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>