KakiWayang.com

Contest #3 : Jawab 5 soalan dan menang 2 tiket wayang percuma!!

Users

Ha…kali ni kami kembali ke contest #3..khusus untuk kaki-kaki wayang sekalian… jom layannnn..(p/s : ayat kami amek dari Contest#1 je)

Contest #3 : Jawab 5 soalan dan menang 2 tiket wayang percuma!!

Bagi menghargai pengunjung2 yang melayari Kakiwayang.com, pihak admin telah mengadakan contest yang simple dan mudah ini dan anda berpeluang memenangi 2 tiket wayang percuma!!! So, meh pakat ramai2 join. Caranya mudah saja, anda perlu menjawab 5 soalan yang mudah.

Kalau anda seorang kakiwayang sejati, anda boleh jawab 5 soalan ni dalam masa Sedetik Lebih je….tapi jangan konpiden sangat plak, kang salah Beribu Sesalan jadinya…=p

 

Berikut adalah soalan-soalannya:
1. Filem Azura versi asal ditayangkan pada tahun bila?

2. Namakan  filem yang salah seorang pelakon dia Sara Ali? (Note : ok, kami ubah sikit soalan ni supaya tak mengelirukan)

3. Nama Pelakon wanita yang berlakon sebagai Mustika dalam Keramat?

4. Namakan satu filem arahan Osman Ali selain Ombak Rindu dan Cun.

5. Namakan pelakon wanita (yang agak berusia), ada dalam Al-Hijab dan Sumpahan Kum Kum which Kakiwayang.com suka kalau dia berlakon filem seram.

 

Contest #3 : Jawab 5 soalan dan menang 2 tiket wayang percuma!!

Ok, cara jawab adalah dengan comment di post ini. Jangan risau kerana admin takkan approve dulu comment korang so orang lain tak boleh tahu dan tiru jawapan korang. Korang juga mestilah menyatakan dalam comment tersebut, nama dan alamat email korang untuk dihubungi. So, satu email = satu penyertaan je ye. Kalau rasa nak ada better chance, ajak la kawan2 korang join, mana tau dia menang, boleh tengok wayang dengan korang kan?..haha…

 

Lagi satu, sila letak link blog korang dekat jawapan tu, marketing sikit kan..menang atau tidak, bila umum result kitorang akan letak link blog korang dalam post tu, promo la kiranya kan..

 

Soalan : Bang, camne kalau ada 100000 orang jawab dengan betul? Sapa menang?

Jawapan : Hamboi kau, anda yakin ke jawapan anda betul? Sekali salah kan…senang sangat ke…

 

Ha, jangan risau, sebab tu la kami ‘terpaksa’ sediakan slogan untuk anda reka so yang paling menarik dan kreatif akan dipilih jadi pemenang. So, xya skema or negarawan sangat….

Lengkapkan ayat  ‘Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana ………………………………………………..’ (tidak melebihi 20 patah perkataan).

 

Lagi info :

  • Pemenang mestilah salah seorang yang like Fanpage Kakiwayang.com di Facebook. Apa, tak like lagi?? Sila klik sini.
  • Hadiah berupa 2 tiket/pass percuma untuk menonton wayang di mana-mana cawangan panggung wayang GSC (tidak termasuk 3D / Couple Seat).
  • Contest adalah dari 7 Februari 2012 hingga 21 Februari 2012 (jam 11.59 malam).
  • Pemenang akan diumumkan pada 22 Februari 2012

Sebarang pertanyaan, boleh email ke admin@kakiwayang.com

Contest #3 : Jawab 5 soalan dan menang 2 tiket wayang percuma!!

16 Comments

  1. erk, jangan miss letak slogan tau…dah 2 orang dah kami detect lupa letak slogan…huhu…

  2. 1. Filem Azura versi asal 1984
    2. Sesuatu yang tertinggal
    3. Diana Amir
    4. Anak Halal
    4. Maimon Mutalib

    # Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana banyak sangat info. Banyak cerita retis.Haha. sebelum nak tengok wayang, klik dulu kakiwayang.com kot-kot ada info ke tak.supaya senang nak tahu cerita tu best ke tak and then tak bazir duit aku seperti cerita Azura That all. GO KAKIWAYANG.COM ! GO ! CHAIYOOOKKK

  3. alamakkk.. peninggg.. tak tau jawapan… sape ade pistollll?!!! nak tembak admin… hahahha

    • pfftttt…haha…btw, perhatian, kami ubah sikit soalan no. 2 sebab cam mengelirukan….arap2 leh jawab ye… (berita jam 6.45 petang)

  4. Mohd Sukur bin Ibrahim
    sukuribrahim@gmail.com
    1) 1984
    2) Nur Kasih the movie
    3) Diana Amir
    4) Anak Halal
    5) Maimon Mutalib

    Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana review kakiwayang.com adalah terpantas dalam jangkauan saya serta membantu pemilihan filem untuk ditonton oleh saya.

  5. hye, nak join :)

    1. Filem Azura versi asal ditayangkan pada tahun bila?
    -1984

    2. Namakan filem yang salah seorang pelakon dia Sara Ali?
    -Songlap

    3. Nama Pelakon wanita yang berlakon sebagai Mustika dalam Keramat?
    - Mon Ryanti

    4. Namakan satu filem arahan Osman Ali selain Ombak Rindu dan Cun.
    - Anak Halal

    5. Namakan pelakon wanita (yang agak berusia), ada dalam Al-Hijab dan Sumpahan Kum Kum which Kakiwayang.com suka kalau dia berlakon filem seram.
    - maimon mutalib

    ‘Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana review di Kakiwayang.com sempoi-sempoi gila. mudah difahami dan ringkas. Tak pening kepala nak baca sinopsis panjang-panjang. Kakiwayang.com memang best!’

    http://www.pupel.blogspot.com

  6. 1. 1984
    2. Nur Kasih
    3. Diana Amir
    4. Anak Halal
    5. Maimon Mutalib

    ‘Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana kaki wayang sentiasa memberi komen yang bagus dan sangat tidak mengecewakan saya….

    Blog Saya : http://nurain82.blogspot.com

  7. 1:1984
    2:Sesuatu yang tertinggal
    3:Diana Amir
    4:Anak halal
    5:Maimon Mutalib

    ‘Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana saya akan dapat mengetahui jalan cerita filem yang saya tidak sempat tonton..”

  8. 1:1984
    2:Sesuatu yang tertinggal
    3:Diana Amir
    4:Anak halal
    5:Maimon Mutalib

    ‘Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana saya dapat membandingkan pendapat saya tentang sesuatu filem dengan pendapat kakiwayang.com..:D”

  9. 1. 1984
    2. songlap
    3. diana amir
    4. anak halal
    5. maimon mutalib

    saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana review yang diulaskan sangat menarik, ringkas dan mudah difahami dan sentiasa menjadi rujukan sebelum saya menonton filem di panggung.

  10. Bismillahirahmannirrahim :D

    1. 1984
    2. Penunggu Istana
    3. Diana Amir
    4. Anak Halal
    5. Maimon Mutalib

    Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana setiap cerita diterangkan dengan teliti, lengkap dan jelas. Saya boleh buat keputusan nak tengok movie apa dari review-review nya.

    Sekian.
    fuhh fuhh jampi2 sket :P

  11. soalan 1 : tahun 1984
    soalan 2 : filem songlap
    soalan 3 : Diana Amir
    soalan 4 : anak Halal
    soalan 5 : maimon mutalib

    saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana ia membuatkan saya tidak sabar untuk mendapatkan bertih jagung yang sedap di panggung wayang.

  12. Salam.

    Jawapannya:
    1. Tahun 1984
    2. Filem Songlap
    3. Pelakon Diana Amir
    4. Filem Anak Halal
    5. Pelakon Maimon Mutalib

    Slogannya:
    ‘Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana ulasan yang terperinci sangat membantu menjimatkan wang malah membangkitkan adrenalin saya untuk menonton di wayang.

  13. 1. Filem Azura versi asal ditayangkan pada tahun bila?
    Jawapan : Adik saya kata 1984.

    2. Namakan filem yang salah seorang pelakon dia Sara Ali?
    Jawapan : Abang saya kata Songlap.

    3.Nama Pelakon wanita yang berlakon sebagai Mustika dalam Keramat
    Jawapan : Mak saya kata Diana Amir.

    4.Namakan satu filem arahan Osman Ali selain Ombak Rindu dan Cun.
    Jawapan : Ayah saya kata Anak Halal

    5.Namakan pelakon wanita (yang agak berusia), ada dalam Al-Hijab dan Sumpahan Kum Kum which Kakiwayang.com suka kalau dia berlakon filem seram.
    Jawapan : Nenek saya kata Maimon Mutalib.

    Slogan : Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana saya kata blog ni best! saya juga kata review yang diberi jujur dan sedap dibaca. I Like KakiWayang.com

    (cukup-cukup 20 patah perkataan – wahaha :-P )

    Cousin saya kata nama saya : Muhammad Erlius Syafri
    Nephew saya kata saya tinggal di : No 32 Jalan Indah, 3/9 Puchong Indah, 47100

  14. Halamak! Kurang dari sejam lagi!! Cepat3~

  15. 1. 1984
    2. Songlap
    3. Diana Amir
    4. Puaka Tebing Biru
    5. Maimun Mutalib

    Saya suka baca review di Kakiwayang.com kerana c’est magnifique! Banyak sangat ilmu baru~ Totally awesomelicious~

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + = 15

Choose a Rating

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>