KakiWayang.com

Senarai Filem : Disember 2011

Users

Thanks kerana terus mengunjungi Kakiwayang.com ..terima kasih (ala2 klip Yusry KRU / Mohd Noor kat panggung sebelum tengok wayang)..…ini menyegar-bugarkan lagi semangat kami untuk memajukan lagi website ni ..yeah…

So, kami ada terima beberapa permintaan dari pengunjung Kakiwayang.com agar ada satu segmen khas yang menyenaraikan filem-filem yang akan keluar…ala2 coming soon la kiranya…ok, so, ini la dia segmen dimana setiap awal bulan kami senaraikan filem yang akan keluar bulan tu…jadi boleh la kalian plan nak tengok wayang apa bulan ni kan….cekidaut yawww!!!

** – yang kami tanda ** tu maknanya cambesttt je…haha…

 

1 Disember 2011 (tarikh mula ditayangkan)

Ombak Rindu** – Petaling Street Warriors – Arthur Christmas

Senarai Filem : Disember 2011

 

8 Disember 2011

The Muppets – New Years Eve** – Datin Ghairah

 

Senarai Filem : Disember 2011

 

15 Disember 2011 

Songlap** -Mission Impossible : Ghost Protocol** – Alvin and The Chipmunks**

Senarai Filem : Disember 2011

22 Disember 2011

We Bought a Zoo – Sherlock Holmes 2** – Suatu Malam Kubur Berasap

Senarai Filem : Disember 2011

29 Disember 2011

War Horse – Papa I Love You – Special Force

Senarai Filem : Disember 2011

 

ok tak kitorang wat camni? any suggestion jemput2 la komen ye…kami mengalu-alukan cadangan dan komen anda…..=)

 haha, btw cam Datin Ghairah tu, adakah kene watch online Datin Ghairah? cuak pulak nak tengok kat wayang…hehe

p/s  : dah join lum contest kami Disember ni…dapat 2 tiket percuma tau… klik sini…hehe

One Comment

  1. BGUS GLER RATING NI…
    aku pun kbetulan insyaAllah nak g movie 15.Dis…
    eh, patutnya bagi ** kat DATING GHAIRAH..
    haahhahahah…. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = 9

Choose a Rating

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>